Skip to content
In English

Om våra varumärken

Bonnier Brands arbetar med några av Sveriges mest välkända och framgångsrika varumärken och profiler. I vår portfölj hittas en rad olika typer av varumärken – barnkaraktärer, författarskap, konstnärskap och tidningsvarumärken.

Här följer ett urval av våra varumärken:

Morberg
Skådespelare, kock, och framgångsrik kokboksförfattare. Per Morbergs böcker har sålt i över en miljon exemplar och finns i snart varje svenskt hem.

Elsa Beskow
Ett svenskt kulturarv. En av Sveriges mest kända och älskade barnbokskonstnärer och den som introducerade den svenska bilderbarnboken i utlandet.

Bonito
Bonito är ett förlag för konsumentprodukter och är en del av Bonnier Brands och Bonnierförlagen AB. Vi ger ut anteckningsböcker, spel, pussel och andra produkter med karaktärer och författare som Lassemajas Detektivbyrå, Halvdan Viking, Sarah Sheppard och Stina Wirsén.

Sköna Hem
Sveriges största och mest välrenommerade tidning med inriktning på inredning och design.

Pelle Svanslös
Världens mest älskade katt gör comeback!

STYLEBY
Sveriges snyggaste varumärke som riktar sig till modeintresserade kvinnor.

Lantliv
Vänder sig till alla som drömmer om en lustfylld, lantlig livsstil. Bjuder på inspirerande inredning och idéer till renoveringen där det genuint lantliga mixas med en mer modern form och design.

Food Pharmacy
Food Pharmacy är en blogg om tarmfloror och antiinflammatorisk mat och drivs av de positiva hypokondrikerna Lina Nertby Aurell och Mia Clase. Deras första bok Food Pharmacy: En berättelse om tarmfloror, goda bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat utkom 2016 och blev en stor försäljningssuccé och är översatt till 15 språk.

Jan Lööf
Under femtio år har Jan Lööf varit en av Sveriges mest älskade barnboksförfattare och tecknare. Han har inspirerat en hel generation serieskapare och skapat några av de mest uppskattade barnprogrammen i svensk TV-historia.