Skip to content
In English

Morberg

”Jag tycker att både laga mat och äta en kärlekshandling. Och kärleken till matlagning ser man tydligt bland redskapen i mitt kök – det är endast genuinitet, kraftfullhet och allt är klassiker i materialen ek, mässing, granit, gjutjärn och läder. Valen har gjorts med förståelse för att de åldras med stil och gör köksredskapen vackrare över åren. För mig är kvalitet just en fråga om att hålla över lång tid.”

Per Morberg är skådespelare, kock, jägare, kokboksförfattare och fembarnspappa. Han har arbetat på flera anrika krogar så som Riche, Club Alexandra och Café Opera. Som skådespelare har han haft stora roller på bland annat Dramaten, Stadsteatern och Riksteatern samt medverkat i flera TV- och filmproduktioner.

Hans matprogram Vad blir det för mat? sändes för första gången på TV4 2007 och går att se än idag. Hans kokböcker har sålts i över en miljon exemplar, vilket gör honom unik i Sverige. Han har även gjort jaktprogram för svensk och utländsk TV samt varit en av jurymedlemmarna i Sveriges Mästerkock.

För mer information om Per Morberg och hans kökskollektion besök www.morberg.com