Varumärken.


Bonnier Brands arbetar med några av Sveriges mest välkända och framgångsrika varumärken. I vår portfölj hittas en rad olika typer av varumärken – barnkaraktärer, författarskap, konstnärskap, profiler och tidningsvarumärken.

Vi strävar efter att göra våra varumärken rättvisa genom att hitta intressanta och lönsamma samarbeten som resulterar i produkter och tjänster som möter marknadens ständigt höga krav och som utvecklar dem i det evigt föränderliga medielandskapet.

Här följer ett urval av våra varumärken:

Elsa Beskow
Ett svenskt kulturarv. En av Sveriges mest kända och älskade barnbokskonstnärer och den som introducerade den svenska bilderbarnboken i utlandet.

Morberg
Skådespelare, kock, och framgångsrik kokboksförfattare. Per Morbergs böcker har sålt i hundratusentals exemplar och finns i snart sagt varje svenskt hem.

Pelle Svanslös
Världens mest älskade katt gör comeback!

LasseMajas Detektivbyrå
Barnens favorit som ständigt toppar boklistorna och tar emot pris efter pris. Med 23 böcker publicerade, och fler på väg, utgivet i 30 länder, tre helt nya biofilmer, utställningar och till och med en opera är LasseMaja en av Sveriges största barnboksserier och varumärken genom tiderna.

Barnkammaren
Med sitt ursprung i de älskade Barnkammarböckerna är Barnkammaren ett varumärke för de allra minsta. Barnkammaren står för kvalitet och omsorg.

Sköna Hem
Sveriges största och mest välrenommerade tidning med inriktning på inredning och design.

Vem?
Små dramer om starka känslor av Stina Wirsén!

Brokiga
Välkommen till en Liten Skär och Brokigas värld! En positiv, färgglad och levnadsglad plats där man tar stor hänsyn till etiska frågor och socialt ansvar.